De beste verzekering

Op Verzekeringen vergelijken geven wij de meest uiteenlopende informatie over het vergelijken, vinden en afsluiten van veelvoorkomende verzekeringen. Er wordt antwoord gegeven op diverse vragen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vergelijking van een aansprakelijkheidsverzekering bij diverse verzekeraars. Of u wilt meer weten over wat een WA verzekering precies is. Of kijk naar de top 10 autoverzekeringen.

Belangrijkste advies dat wij zo nadrukkelijk mogelijk naar voren willen brengen is; sluit uw verzekeringen af bij een en dezelfde verzekeraar en vraag om korting. U krijgt bij de grote verzekeraars doorgaans een aantrekkelijke pakketkorting of combinatiekorting die jaarlijks opnieuw wordt gegeven. Hiermee kunt u vrij veel premie besparen. Kijk verder voor verzekeraars met een pakketverzekering.

 

Autoverzekering

Als u een auto heeft, dan is een autoverzekering verplicht in Nederland. Hieronder kunt u direct autoverzekeringen vergelijken. Vergelijk op premie en voorwaarden, en klik op de autoverzekeraar van uw keuze.

Vergelijk nu

Dekking

Er zijn vele soorten en maten van autoverzekeringen, maar deze komen allemaal terug op een beperkt aantal hoofdvormen.

Dit zijn de drie basisvormen van dekking voor een autoverzekering;
– WA
– WA-Plus
– WA-Casco

Daarnaast kunt u extra dekkingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering. Kijk goed rond en vergelijk autoverzekeringen. Door de goedkoopste autoverzekering te kiezen bespaart u vele honderden euro’s per jaar. Onderstaand treft u een algemeen overzicht aan.

Ga voor een precieze premie gedetailleerd autoverzekeringen vergelijken.

Autoverzekering afsluiten

Zoekt u de goedkoopste autoverzekering? Hierboven is een overzicht van verschillende autoverzekeraars met een indicatie van de maandpremie. Het is niet makkelijk om even alle autoverzekeringen te vergelijken. De dekking en voorwaarden zijn verschillend niet zomaar even te vergelijken. Kijk op vergelijkingswebsites om een indruk te krijgen welke verzekeraars de beste en meest voordelige zijn.

Kijk verder en vergelijk meerdere autoverzekeringen op dekking en premie, specifiek voor uw situatie en kenmerken.

Meer weten?

Lees meer over tips om je auto verzekeren op Wijzer in Geldzaken en tips van het Nibud voor autoverzekering.

Relevant

independer autoverzekering, autoverzigering verkelijker, vergelijken autoverzekeringen, voorwaarden auto verzekering worden zomaar veranderd, auto verzekeringen nederland
 

Vergelijk alle verzekeringen

U vindt hier een overzicht van alle aanbieders van een bepaalde verzekering. Waar vind u de goedkoopste verzekering, welke verzekeraar biedt de laagste premie? En wat is de dekking van een verzekering? Wat zijn de belangrijkste kenmerken en precies de voorwaarden?

•Aansprakelijkheidsverzekering
•Autoverzekering
•Huisdierenverzekering
•Overlijdensrisicoverzekering
•Rechtsbijstandverzekering
•Reisverzekering
•Woonhuisverzekering en inboedelverzekering
•Zorgverzekering