Kinderen meeverzekerd met aansprakelijkheidsverzekering?

Zijn kinderen nou meeverzekerd met uw aansprakelijkheidsverzekering? Wij hebben dit eens nagekeken op de website van het Verbond van Verzekeraars.

Hele gezin is meeverzekerd

Standaard biedt een aansprakelijkheidsverzekering een gezinsdekking. Verzekerd is de schade die per ongeluk is veroorzaakt aan derden. Minderjarige kinderen zijn dan te allen tijde meeverzekerd, ook als ze niet thuis wonen. Voor meerderjarige kinderen geldt dat deze zijn meeverzekerd als ze thuis wonen of als ze op kamers wonen in verband met studeren. Alle leden van het gezin zijn verzekerd. Dit kunnen ook inwonende ouders of grootouders zijn. En ook huisdieren zijn verzekerd. Het maakt trouwens niet uit of u een of meerdere huizen hebt.

Ga je een baby krijgen, en vraag je je af hoe het zit met de aansprakelijkheidsverzekering? Je kind is gedekt onder de WA verzekering. Het is wel van belang om direct na geboorte bij de verzekeraar je kind aan te melden. Normaliter dient dit binnen twee werkdagen te gebeuren.

Een tip: heb je geen gezin, dan is het verstandiger om een dekking te kiezen voor een alleenstaande. Dit scheelt aanzienlijk in de premie.

Vind de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering via onze vergelijker.

Gevonden op: wa verzekering kind meeverzekerd, wa verzekering kinderen

Relevant

kinderen wa meeverzekerd, thuiswonende kinderen meeverzekeren WA, wa verzekering kind meeverzekerd, zijn kinderen WA mee verzekerd
 

De beste verzekering

Op Verzekeringen vergelijken geven wij de meest uiteenlopende informatie over het vergelijken, vinden en afsluiten van veelvoorkomende verzekeringen. Er wordt antwoord gegeven op diverse vragen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vergelijking van een aansprakelijkheidsverzekering bij diverse verzekeraars. Of u wilt meer weten over wat een WA verzekering precies is. Of kijk naar de top 10 autoverzekeringen.

Belangrijkste advies dat wij zo nadrukkelijk mogelijk naar voren willen brengen is; sluit uw verzekeringen af bij een en dezelfde verzekeraar en vraag om korting. U krijgt bij de grote verzekeraars doorgaans een aantrekkelijke pakketkorting of combinatiekorting die jaarlijks opnieuw wordt gegeven. Hiermee kunt u vrij veel premie besparen. Kijk verder voor verzekeraars met een pakketverzekering.

 

Goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering

Zoekt u de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering? U kunt op Verzekeringen vergelijken snel en makkelijk de voordeligste WA verzekering vergelijken en online afsluiten. Een WA-verzekering dekt u en uw gezin tegen schade aan derden. De verzekering is wettelijk verplicht voor iedereen. U bent verzekerd als u, uw partner of uw kind per ongeluk iets beschadigd van een ander of onbedoeld letsel toebrengt. Een ongeluk zit in een klein hoekje. De kans is klein, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Een gerust gevoel om tegen onverwachte en ongewenste gebeurtenissen beschermd te zijn. De premie van een aansprakelijkheidsverzekering valt mee. Meestal is dit enkele euro’s per maand.

Goedkope WA verzekering

Kijk in ons overzicht van verzekeraars van aansprakelijkheidsverzekeringen. Sluit online een aansprakelijkheidsverzekering af.