Zorgverzekering

Elk jaar kijken mensen of ze een nieuwe zorgverzekering willen openen en willen overstappen. Dat is heel slim; het kan u zomaar 10% schelen in zorgpremie als u even rondkijkt. Ga nu zorgverzekeringen vergelijken en stap op tijd over!

Vergelijk nu

Goedkope zorgverzekering 2018

Een zorgverzekering bestaat uit een verplichte basisverzekering en daarnaast aanvullende verzekeringen. Het is niet makkelijk om een goede vergelijking van zorgverzekeringen te maken. Gelukkig is er een aantal websites die wel een overzichtelijke vergelijking geven. Op basis van de beoordeling van deze websites laten wij een beperkt aantal zorgverzekeraars zien.

Hierboven ziet u een overzicht van de meest gekozen zorgverzekeringen voor 2018. De genoemde premies zijn gebaseerd op een maximaal vrijwillig eigen risico en geen vrije zorgkeuze, maar uitkering in natura.

Wilt u alle zorgverzekeringen vergelijken? Dat kan! Ga zorgverzekeringen vergelijken in onze vergelijker.

Zorgverzekeringen vergelijken…

Zorgverzekering vergelijken

De kosten van de zorgverzekering stijgen; ook de premie van de basisverzekering gaat nu elk jaar omhoog. Welke verzekeraar biedt het meest complete zorgpakket tegen de laagste maandpremie? Dit is lastig vergelijkbaar te krijgen. Maar u kunt bij verschillende vergelijkers wel kijken welke verzekeraars de goedkoopste zorgverzekering 2018 aanbieden en daar eens verder informeren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *