Nieuwkomer Betch.nl

Nieuwkomende vergelijkingssite Betch heeft nog wat moeite om zich goed in de markt te positioneren. Want alhoewel Betch beweert dat zij alle aanbieders vergelijkt, blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn. Althans, dit stelt … . En dat is lastig, want zij gaat er prat op de meest complete vergelijker van Nederland te zijn.

Vergelijkingswebsites kunnen de resultaten van vergelijkingen beïnvloeden. Door juist die aanvullende dekkingen of gebruik te kiezen, dat precies die aanbieders goed scoren, waar zij een vergoeding van krijgen. Het is lastig om dit exact te doorgronden. In onderstaande bron krijgt Betch een scherpe beoordeling. Wij vragen ons af of dit helemaal terecht is. Het is namelijk naar verluidt enorm lastig, zo niet onmogelijk, om alle tarieven van alle dekkingen van alle verzekeraars actueel te vergelijken. Precies om deze reden stellen de meeste vergelijkingswebsites dan ook niet dat ze alle aanbieders en producten vergelijken die op de markt zijn. Misschien dat Betch zich wat heeft vergaloppeert. Maar dan zou het Betch wel sieren als zij duidelijker aangeeft hoe compleet zij precies is. Zeggen dat je alles vergelijkt, en dat vervolgens blijkt dat dit niet het geval is, is ronduit kwalijk.

Een website die het anders probeert te doen, is Verzekeringen vergelijken. Zij zijn onafhankelijk en geven transparant aan hoe volledig ze zijn. Beperking blijft dat ook zij niet 100% volledig zijn. Het blijft dus behelpen op de vergelijkingssite-markt. Maar de laatste is zeker het proberen waard. Oordeelt u zelf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten