Woonhuisverzekering

Heeft u een eigen huis? Dan is het verstandig om een opstalverzekering af te sluiten. Bij een hypotheek bent u dit altijd verplicht. U kunt hieronder direct opstalverzekeringen vergelijken. Maak uw keuze uit de aanbieders.

Vergelijk nu

Opstalverzekering afsluiten

Verzeker uw huis en inboedel goed. Als er iets gebeurt, is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Een woonhuisverzekering biedt naast een opstalverzekering vaak ook de inboedelverzekering. En sommige verzekeraars bieden daarbij ook een aansprakelijkheidsverzekering. Met een woonhuisverzekering zorgt u ervoor dat uw eigen woning goed verzekerd is. Ook uw inboedel is dan goed verzekerd.

Uw woning goed verzekeren

U kunt uw huis dus vrij compleet verzekeren met een woonhuisverzekering. Doorgaans is dit een combinatie van een opstalverzekering en een inboedelverzekering. Normaliter omvat dit ook de brandverzekering voor uw huis. Als u een hypotheek heeft, dan verplicht de bank u om uw huis goed te verzekeren. Vraag goed na wat uw bank daarmee bedoeld, en welke pakket en dekking u dus moet afsluiten. U kunt hier de meest gekozen woonverzekeringen vergelijken.

Woon 300x250

Vergelijk verzekeringen huis

U kunt op deze website alle verzekeringen vergelijken voor uw huis. Voor uw huis kunt u de volgende verzekeringen afsluiten;
Opstalverzekering vergelijken
Inboedelverzekering vergelijken

Relevant

pricewise woonhuisverzekering, inboedel woonhuisverzekering
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *