Verzekering uit geldautomaat

Het gebeurt in Turkije; een verzekering afsluiten bij de pinautomaat. Turken kunnen direct bij een geldautomaat een verzekering afsluiten. Zo wordt verzekeren wel heel gemakkelijk. Zou dit ook werken in Nederland?

Het blad Management Team heeft geanalyseerd of dit nou een vernieuwende propositie is. Zij constateren dat dit idee in feite weinig verschilt van het afsluiten van een verzekering via internet. Ook de geldautomaat maakt gewoon via internet verbinding met de verzekeraar. Dan kan je beter thuis op de bank met je tablet een bepaald verzekeringsproduct afsluiten, is de reactie. In Nederland is het kortweg gezegd al heel eenvoudig om zelf online een verzekering af te sluiten.

Er zijn tegenwoordig veel vergelijkingssites waar verzekeringen kunnen worden vergeleken en afgesloten. Nieuw op de markt is Verzekeringen vergelijken; een website waar consumenten heel makkelijk kunnen zien waar zij het meest op kunnen besparen met hun vaste lasten. Verzekeringen blijkt hier een groot onderdeel van uit te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten