Reisverzekering

Zoekt u een goedkope reisverzekering? Vul de gewenste dekking in en kijk wat voor u de hoogte van de premie is. Vergelijk de aanbieders en sluit direct online een reisverzekering af.

Meer weten? Of uitgebreider vergelijken op alle mogelijke keuzemogelijkheden die er zijn? Ga dan gedetailleerder vergelijken. U kunt hier direct alle reisverzekeringen vergelijken.

Goedkope reisverzekering

Als u meer dan een keer per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering de meest voordelige keuze! Een reisverzekering bestaat uit een basisverzekering die u kunt uitbreiden met allerlei aanvullende modules. Dekking buiten Europa, Dekking voor gevaarlijke sporten of activiteiten en ga zo maar door.

Verzekerd op reis

Meestal gaat alles goed en komt u weer netjes heelhuids thuis van vakantie met al uw spullen nog in uw bagage. Maar soms kan er toch wat mis gaan; uw bagage kwijt of gestolen, een plotselinge ziekte of een noodzakelijke medische ingreep. En medische kosten zijn in het buitenland toch wat anders dan in Nederland. U kan dan voor een hoge rekening komen te staan. Of wat te denken van repatriëring (vervoer terug naar huis met medische zorg)? Het is daarom goed om voldoende verzekerd te zijn op reis. U kunt op deze website een reisverzekering vergelijken. Er zijn heel veel reisverzekeraars, meer dan in bovenstaande lijst, dus kijk goed rond op internet naar een voor u aantrekkelijke verzekering.

Kijk verder en vergelijk reisverzekeringen op dekking en premie.

Tips voor consumenten

Lees bij Wijzer in geldzaken meer over reisverzekering en annuleringsverzekering. Het Nibud heeft heel veel goede tips en adviezen op het gebied van vakantie en verzekeringen. De website vanAtotZekerheid.nl van de verzekeraars legt uit wat een annuleringsverzekering precies inhoudt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten