Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Wilt u een nieuwe overlijdensrisicoverzekering? Vergelijk alle verzekeraars en kijk goed rond, dan weet u zeker dat u een voordelige en goede overlijdensrisicoverzekering voor uw specifieke situatie vindt. Er is bij deze verzekering veel concurrentie tussen de aanbieders, dus het loont zeker de moeite om de verschillende aanbieders te vergelijken. Hieronder treft u drie veel gekozen aanbieders aan;

Kijk bij deze verzekeraars rond en zie welke verzekering het beste bij u past, en vergelijk op premie, dekking en voorwaarden.

Lage premie overlijdensrisicoverzekering

De premies van overlijdensrisicoverzekeringen zijn de laatste jaren gedaald. Sommige verzekeraars hebben inmiddels hun premies gehalveerd. De oorzaken zijn als volgt. Consumenten worden ouder, daardoor neemt de kans op overlijden tijdens de looptijd van de verzekering af. Ook wordt meer naar specifieke risico’s gekeken. Vrouwen en niet-rokers betalen minder. En de allerbelangrijkste reden is dat er meer concurrentie plaatsvindt. Na de veel afgenomen verzekeringen zoals de aansprakelijkheidsverzekering, woonverzekering en autoverzekering is dit nog een marktsegment waar de strijd met de concurrenten kan worden geleverd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *