Inboedelverzekering

Heeft u een eigen huis? Dan is naast de opstalverzekering, ook een inboedelverzekering aan te raden. De kosten vallen doorgaans mee. U kunt hieronder direct inboedelverzekeringen vergelijken. Maak uw keuze.

Goedkope inboedelverzekeringen

Een verzekering voor uw huis is belangrijk, en denk daarbij ook aan het verzekeren van uw spullen. Met een inboedelverzekering kunt u uw spullen verzekeren tegen brand, blikseminslag, schroeien, diefstal en waterschade. En daarnaast worden vaak ook andere kosten verzekerd; denk aan de opruimings- en saneringskosten en kosten voor vervoer en opslag van bezittingen. Vergeet niet de dekking op uw sieraden, kunst- en antiekverzameling en diverse apparatuur.

Ga voor een precieze premie gedetailleerd inboedelverzekeringen vergelijken.

Uw eigendommen goed verzekerd

Met een inboedelverzekering bent u er zeker van dat uw kostbare eigendommen zijn verzekerd. Verlies van dierbare zaken kan nooit worden voorkomen, maar er is dan wel een vergoeding en u wordt snel ondersteund bij schade en dergelijke. Hierboven kunt u enkele inboedelverzekeringen vergelijken.

Meer weten?

Lees alles over Huis- en woonverzekeringen op Wijzeringeldzaken.nl. Verder kan je bij het Nibud veel vinden over verzekeringen voor huiseigenaren en kan je relevante informatie vinden over een huis kopen bij vanAtotZekerheid.nl.

2 reacties op “Inboedelverzekering”

  1. Beste bezoeker,
   U stelt de vraag, als uw buurman waterschade door uw toedoen zou ondervinden, onder welke verzekering dit valt en wat er verzekerd is.
   Om te bepalen onder welke verzekering dit valt en of de schade verzekerd is, is allereerst van belang hoe de schade is ontstaan. U bent als huiseigenaar (uiteraard) verantwoordelijk voor het plegen van regelmatig onderhoud. Is de schade het gevolg van een onvoorziene omstandigheid, dan is deze doorgaans wel gedekt. Maar had u de schade kunnen voorzien en/of is er sprake van achterstallig onderhoud, dan is de schade doorgaans niet gedekt.
   Vervolgens zal de vraag zijn onder welke verzekering schade aan derden valt; onder uw inboedelverzekering of uw wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Normaliter valt schade die berokkend wordt aan derden, onder de aansprakelijkheidsverzekering. Het beste is om dit aan uw verzekeraar te vragen.
   Redactie Verzekeringenvergelijken.info

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten