Korting premie bij tweede auto

Korting op autoverzekering voor je tweede auto

Wanneer je twee of meer auto’s bezit is het vaak het voordeligst om beide auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren.
Heel veel verzekeraars hanteren namelijk een speciale regeling voor de tweede auto. Die speciale regeling zit zo in elkaar dat de korting op de premie voor je tweede autoverzekering gelijk is aan de no- claimkorting van de eerste autoverzekering. De no-claimkorting is afhankelijk van het aantal schadevrije jaren die je hebt opgebouwd. Deze korting kan dus best heel groot zijn. Soms leidt het afsluiten van meerder (schade) verzekeringen bij dezelfde verzekeraar, bijvoorbeeld voor je huis of voor je aansprakelijkheid, ook nog eens tot extra kortingen op de premie.

Let op de voorwaarden, vooral wat betreft bestuurders

Voordat je een verzekering voor je tweede auto gaat afsluiten is het van belang om heel goed naar de voorwaarden van de regeling te kijken die de verschillende verzekeraars bieden in het geval van een tweede auto. Vaak geldt er met betrekking tot de bestuurder van de tweede auto namelijk een bepaalde leeftijd of mogen alleen de partners de hoofdbestuurder van de tweede auto zijn en niet de kinderen bijvoorbeeld.

Vind online de goedkoopste autoverzekering

Online kun je heel makkelijk de verschillende aanbieders van autoverzekeringen met elkaar vergelijken en zo de verzekering kiezen die het beste bij jouw wensen past en het voordeligst is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten