Kinderen meeverzekerd met aansprakelijkheidsverzekering?

Zijn kinderen nou meeverzekerd met uw aansprakelijkheidsverzekering? Wij hebben dit eens nagekeken op de website van het Verbond van Verzekeraars.

Hele gezin is meeverzekerd

Standaard biedt een aansprakelijkheidsverzekering een gezinsdekking. Verzekerd is de schade die per ongeluk is veroorzaakt aan derden. Minderjarige kinderen zijn dan te allen tijde meeverzekerd, ook als ze niet thuis wonen. Voor meerderjarige kinderen geldt dat deze zijn meeverzekerd als ze thuis wonen of als ze op kamers wonen in verband met studeren. Alle leden van het gezin zijn verzekerd. Dit kunnen ook inwonende ouders of grootouders zijn. En ook huisdieren zijn verzekerd. Het maakt trouwens niet uit of u een of meerdere huizen hebt.

Ga je een baby krijgen, en vraag je je af hoe het zit met de aansprakelijkheidsverzekering? Je kind is gedekt onder de WA verzekering. Het is wel van belang om direct na geboorte bij de verzekeraar je kind aan te melden. Normaliter dient dit binnen twee werkdagen te gebeuren.

Een tip: heb je geen gezin, dan is het verstandiger om een dekking te kiezen voor een alleenstaande. Dit scheelt aanzienlijk in de premie.

Vind de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering via onze vergelijker.

Gevonden op: wa verzekering kind meeverzekerd, wa verzekering kinderen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *