Consumentenbond: vergelijken loont

Uit een recent onderzoek van de Consumentenbond blijkt wederom dat het loont om goed verzekeraars te vergelijken. Consumenten zijn al snel oververzekerd en controleren niet regelmatig of de gekozen verzekeraar nog wel de goedkoopste is. Allerlei instanties wijzen hier al jaren op, maar consumenten zijn toch echt te lui om hier echt bovenop te zitten.

Controleer regelmatig of uw verzekeringen nog voordelig zijn

Het concrete advies is om toch echt eenmaal per jaar even alle verzekeringen erbij te pakken, en te kijken of u nog wel de verzekering heeft die u wilt, en of dit de meest voordelige keuze is. Wanneer is dit handig om te doen? Het vervelende is dat bij ontvangst van de nieuwe polis, u doorgaans net te laat bent om op te zeggen. Het controleren van de verzekering bij verlenging heeft dus vaak geen zin. Kies een vast moment, de zomervakantie of de wintervakantie, en neem er een uurtje de tijd voor.

Consumentenbond: vergelijken loont
Beoordeel deze pagina

Relevant

vergelijken verzekeringen consumentenbond, vergelijking verzekeringen consumentenbond, woonverzekeringen vergelijken consumentenbond, CONSUMENTENBOND VERZEKERINGSVERGELIJKER, verzekeringsvergelijker, opstalverzekering vergelijken consumentenbond, verzekering vergelijker consumentenbond, verzekeringen vergelijken zorg consumentenbond, verzekeringsvergelijker consumentenbond, consumentenbond opstalverzekering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *