«

»

Reisverzekering

Zoekt u een goedkope reisverzekering? Als u meer dan een keer per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering de meest voordelige keuze! Een reisverzekering bestaat uit een basisverzekering die u kunt uitbreiden met allerlei aanvullende modules. Dekking buiten Europa, Dekking voor gevaarlijke sporten of activiteiten en ga zo maar door.

Goedkope reisverzekeringen

Wilt u exact de hoogte van uw premie weten? U kunt hier direct alle reisverzekeringen vergelijken.

Meer weten? Of uitgebreider vergelijken op alle mogelijke keuzemogelijkheden die er zijn? Ga dan gedetailleerder vergelijken.

Reisverzekeringen vergelijken…

Verzekerd op reis

Meestal gaat alles goed en komt u weer netjes heelhuids thuis van vakantie met al uw spullen nog in uw bagage. Maar soms kan er toch wat mis gaan; uw bagage kwijt of gestolen, een plotselinge ziekte of een noodzakelijke medische ingreep. En medische kosten zijn in het buitenland toch wat anders dan in Nederland. U kan dan voor een hoge rekening komen te staan. Of wat te denken van repatriering (vervoer terug naar huis met medische zorg)? Het is daarom goed om voldoende verzekerd te zijn op reis. U kunt op deze website een reisverzekering vergelijken. Er zijn heel veel reisverzekeraars, meer dan in bovenstaande lijst, dus kijk goed rond op internet naar een voor u aantrekkelijke verzekering.

Kijk verder en vergelijk reisverzekeringen op dekking en premie.

Relevant

reisverzekering vergelijken, goedkope reisverzekering, reisverzekering, ohraries nl, verzekeringen met hoge rechtsbijstand buiten europa, anulerings verzekering, reisverzekeringen vergelijken, uitvaart verzekeringen voor buitenland, wat is de goedkoopste reis en anulerings verzekeringen, wat voor een anulerings verzekeringen zijn er ?
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Google
  • LinkedIn