Beste rechtsbijstandverzekering 2011

Volgens onderzoek is Unive de beste aanbieder van rechtsbijstandverzekeringen. Er zijn 38 verzekeraars vergeleken op prijs en kwaliteit. De Unive rechtsbijstandverzekering krijgt de beste beoordeling in vergelijking met andere rechtsbijstandverzekeringen. Daarnaast worden Verzekeruzelf.nl, Zelf.nl en de SNS Bank als erg goed beoordeeld. Verder vallen Nationale Nederlanden en FBTO, Centraal Beheer en Avero in positieve zin op.

Voor het bepalen van de kwaliteit is gebruik gemaakt van 55 criteria, zoals de voorwaarden van het contract en de inhoud van de dekking. Voor de prijs zijn 24 verschillende klanten als voorbeeld gebruikt. Opvallend is overigens dat de bekende aanbieders van rechtsbijstandverzekeringen, Das en Arag, relatief laag uit de vergelijking kwamen.

Vind de goedkoopste rechtsbijstandverzekering.

Beste rechtsbijstandverzekering 2011
Beoordeel deze pagina

Relevant

goede rechtsbijstandverzekering, rechtsbijstandverzekering vergelijken consumentenbond, vergelijking rechtsbijstandverzekering, beste aansprakelijkheidsverzekering 2011, beste rechtsbijstandverzekering 2012, beste aansprakelijkheidsverzekering, beste rechtsbijstand 2011, univé rechtsbijstand, rechtsbijstand unive, beste brandverzekering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *